6 gladheter

Jag har fått en utmaning från Elizabet. Jag ska nämna 6 saker som gör mig glad just nu. Det här kommer att bli roligt! Och svårt. Jag menar, det är svårt att peka på just 6 saker när man känner sig så där komplett lycklig. Men jag ska göra mitt bästa, så här kommer de:


1. Min underbara familj.
Mitt nummer 1 såklart. Familjen består av min man - han som får min hjärta att slå ett extra slag varje morgon, han som får mig att skratta, han som besvarar min oändliga kärlek, han som gör mig till den lyckligaste människan på jorden. Våra söner, de underbara, goaste prinsar man kan ha. Som fyller mitt hjärta med så mycket kärlek och lycka och som jag älskar så det gör ont.... 

2.
Att jobba. Jovisst, trots att det nästan stressat sönder mig så här till en början, men åååh vad det är kul. Eleverna är sååå goa och det känns toppen att få möta dem varje dag.

3. Vårt underbara hus.
Fy, f-n vad jag är glad att vi fick det här huset. (Tja, inte fick som i gratis....) Kan inte tänka mig att bo någon annanstans. Bor i mitt drömhus!
4. Min "första" familj såklart! Mamma, pappa, syrran och brorsorna. Ni är bäst. Vilken lycka att just ni är min familj. Lilla mormor, du finns självklart också här.

5. Mina härliga vänner. Vet inte vad jag skulle göra utan er. Ni får mig att skratta och jag är såååå glad att ni finns. (Ni vet vilka ni är...puzz på er...)

6. Mitt liv. Jomenvisstserru, så är det. Jag kan inte tänka mig ett bättre liv. Visst har det "downsides", men inget som jag inte klarar av och jag vill inte vara utan dem heller. Njuter helt enkelt av allt just nu. Life is great!!!Skickar nu denna vidare till alla er som är sugna. Kan tillägga att jag bara blev på bättre humör allt eftersom jag filosoferade över mina gladheter.

Gör mig glad med en kommentar

Postat av: Sussie

He he he du är alltid så glad millan!Och jag är här, din GAMLA "bästis" för att fortsätta "gooofa" mig och sjunga!"jag vill vara din, Margareta"Pusset, love you

2008-09-26 @ 06:04:06
URL: http://suzanita.blogg.se/
Postat av: Wille

God morgon, vi förlorade mot färjestad igår, ajg tror det är dax att trösta mig med lite Sushi på EEST i Borås. Det är en perfekt lunch.Ha en fin dag

2008-09-26 @ 07:02:36
URL: http://bt.wilens.se/#home
Postat av: ms sofie

Tack, va glad jag blir...

Visst är det härligt att vara glad... !!!

2008-09-26 @ 10:11:09
URL: http://sofiaoniklas.blogg.se/
Postat av: Myra

Det är ju precis så man SKA göra. Fokusera på det positiva. Keep it goin'!! :)

2008-09-26 @ 13:56:59
URL: http://myrasmysterier.blogg.se/
Postat av: Sanna

Hallo! Härligt att livet leker! Jag är lite höstdeppig tror jag..men ibland känner man ju sig lite "off"..Är supersugen på lite (mycket) fest snart! Kanske lite mys på rehab innan..o sen utgång, vore kul eller hur? Nu ska jag snart iväg o jobba..jobbar hela helgen, surt! Ha en nice helg! p&k sanna-panna

2008-09-26 @ 15:18:21
URL: http://sutzana.blogg.se/
Postat av: <<<<<>Robin Hood>>>>>>>>>

Hej,

vad härligt att möta dina glada tillrop och - syn på lycka. Din man ska känna sig hedrard, så varmt du beskriver honom!Vågar inte skriva kram mer - utan hej då! :)))

Robin af Hood

2008-09-26 @ 20:14:18
URL: http://www.metrobloggen.se/utrop
Postat av: Susan

Va härligt att läsa=)Hoppas att du har en bra kväll.Kramar

2008-09-26 @ 20:18:08
URL: http://eliottsmamma.blogg.se/
Postat av: sabina

Man sitter bara å ler när man läster detta=)

Tack!!

kramkram

2008-09-26 @ 21:43:51
URL: http://grewe.blogspot.com
Postat av: Linda

Svar: Inget ägg - även om det ser ut så.. det är blixten som slår i oljan! Blev lite roligt!

2008-09-27 @ 09:21:48
URL: http://candygirl.worldofsecrets.com
Postat av: Sabina - 16 och mamma

kika gärna in på min blogg och dimp ner någon fråga i något inlägg eftersom jag nu har frågestund! Jag länkar dig givetvis då jag svarar på frågan :)

Kraam

2008-09-27 @ 16:59:58
URL: http://saabiina.blogg.se/
Postat av: mamsen

Välkommen till mitt partajj som jag skall ha om ett litet tag.... Är Verkligen Skitskoj!!!!!!

kram

2008-09-27 @ 18:22:55
URL: http://www.metrobloggen.se/mammaobebben
Postat av: Liselott

Blir glad av att läsa din lista! Här kommer min!1. Mina barn, min sambo, mina föräldrar och mina vänner.2. När huset är renstädat, tomten är rensad och solen skiner.3. Ett gott skratt förlänger livet - rejält gapskratt som kommer spontant från hjärtat tillsammans med någon som jag trivs med.5. Ligga på en playa, se barnen leka i sanden, känna värmen och veta att "det här är livet".6. Att ha något att se fram emot. Något som gör mig glad och som jag vet att jag kan dela med min familj. T ex en resa.:)Kvällskramar Liselott

2008-09-27 @ 21:48:20
URL: http://measiwannabe.blogspot.com/

Säg något är du snäll:

Du heter:
stammis?

Din e-postadress: (bara jag som ser)

Var kan jag hitta dig?

Vad säger du?

Trackback
RSS 2.0