resten av mitt liv?

Jag har kommit till ett stiltje. Det verkar som om det är helkört att tappa de sista kilona. Så nu har jag börjat fundera. Känner mig ganska nöjd med hur jag ser ut just nu. Jag är 35 år ung och har fött två barn. Ska jag slita för några ynka kilon resten av mitt liv? Är det så himla viktigt egentligen? Jag har ju tappat en massa och ligger på normalt BMI. Frågan är hur jag vill att resten av mitt liv ska se ut.
Jag vet att jag måste passa mig för vad jag äter och det är A och O att jag kommer ut och motoionerar. Men så vet jag att om jag håller detta så kommer jag iallafall att ligga still. Motionera gör jag ju för att må bra och jag känner att jag måste kunna unna mig godsaker emellanåt.

Jag tänker därför lägga vågen åt sidan ett litet tag. Jag tänker inte räkna points slaviskt utan äta med sunt förnuft. Får se vart detta leder och hur det känns.

Tack alla ni som peppar. Ni är guld värda.

7:e vägningen

Fredag igen och dags för ny vägning.
Veckan har varit ok med matintaget, men jag har ätit lite för lite. Har haft svårt att få ihop mellanmålen så att jag får ett bra flyt och jag har ätit alldeles för sällan. Detta tillsammans med näst intill obefintlig motion, är säkert orsaken till att jag denna vecka stått helt stilla.
Vågen stannade på 66 kg, vilket är exakt detsamma som förra fredagen. Inget bamseminus här inte.
Men det kommer, det vet jag. Förhoppningsvis nästa vecka.

Slänger in en liten egobild, för att peppa mig själv lite. Det sista jag nu vill ha bort är det som sitter runt min ända och mina ridbyxlår. Resten trivs jag med och den där "ölmagen" jag lade på mig under semestern har jag nu lyckats jobba bort.

(Värsta tönt-posen, jag vet, men lite kul kan man väl få ha!)


Nu jäklar i havet ska jag dra på det sista!
;-)


RSS 2.0