2:a vägningen

Så var det fredag och dags för vägningen.
Matintaget har varit mycket bra, medans det varit kasst med motionen.
Har en envis hosta som inte vill ge med sig och som gör att jag låter som om jag ska kasta upp mina lungor vid varje hostning. Så motion har nästan helt varit uteslutet denna vecka.

Dagens vikt: 68.8 kg
Det innebär ett minus på 0.7 på en vecka och sammanlagt -2.2 kg på två veckor. Känner mig nöjd med detta...

första vägningen

Hua, jag har insett att jag inte hinner slänga in ett inlägg varje dag här...
Det får bli när jag har tid och när det är dags för vägning...

Jag började ju det hela med att ut och promenera, men att inte ändra maten något vidare. Vi äter ju alltid ute med jobbet den första veckan och jag ville verkligen kunna njuta av det. Men så i onsdags var det dags att börja räkna points.
Har inte kunnat ut och motionera något eftersom jag har dragit på mig en hiskelig fökylning med hosta och snuva, så jag har hållt mig inomhus efter jobbet.

I måndags vägde jag mig och då låg jag kvar på 71 kg.
Idag, 5 dagar senare visade vågen 69.5 kg.
Det innebär att jag gått ner 1.5 kg.
JIPPIE!

dag 5

Hjälp, hinner inte med...
*ler*
Jag är nöjd med min motion denna vecka, men det kan bli bättre. Maten drar igång på allvar på onsdag, då jag börjar räkna points igen. Eftersom vi äter ute första veckan innan eleverna börjar är det svårt att räkna pointsen.

Fredag med jobb och sedan fotbollsträning för stora lilla killen gör att tid för promenad brinner inne, för Minimannen har ju inte minsta lust att hänga med i vagnen.... Blev bara promenad hem från jobbet så stegen idag kom inte upp i mitt mini...

Dagens steg: 7370

dag 3

Tjofaderittan, vad det går...
Hann idag med promenad till och från jobbet samt en runda i spåret.

Dagens steg: 17378

dag 2

Dag 2 har flutit på bra.
Dock inte den motion jag skulle velat. Jobbade till 16.30 och när jag kom hem stack älsklingen och äldste sonen iväg på speedway. Själv med Minimannen är det inte lätt att ta sig iväg på promenad. Dock gick jag till och från jobbet, vilket blir ungefär 40 minuters rask promenad.

Dagens steg:10572

första dagen

Första dagen gick galant.
Vettigt med mat, trots sista semesterdagen och älsklingens födelsedag.

Drog två rundor i spåret på kvällen. Det innebär 7,2km i rask promenad. (Jag tom testade att jogga lite, jag som avskyr att springa!)

På kvällen skrek godiset i skafferiet på mig, jag gläntade på dörren och räckte ut tungan åt allt det götta därinne...
*fnissar*

Dagens steg bidde 11336.

nystart

Så var det dags att skaka liv i denna blogg igen. Hela semestern har den legat här och fettat på sig, men nu är det slut med latheten.

Idag startar jag igen efter en väldigt svullande semester. Denna sommar har varit helt otrolig. Jag har aldrig ätit och druckit så mycket onyttigheter en sommar som jag gjort denna. Har aldrig rört på mig så lite under en semester som jag gjort denna. Tyvärr har det också gett utslag på vågen.

Dagens vikt: 71 kg.

Det innebär att jag, sedan den 15 maj gått upp hela 5 kg! Inte bra alls.

För att detta ska funka nu har jag infört godis och kakstopp ända fram till höstlovet (som infaller i början på november). Inte en godisbit, inte en bulle eller kaka på mer än två månader. Klarar jag det?
Varje dag ska jag gå minst 10000 steg, gärna mer om jag kan få in en rejäl promenadrunda varje dag.

Vägdag kommer att bli varje fredag och centimetrarna en gång i månaden. Nu jedrans!

RSS 2.0