10:e vägningen

Det har varit fruktansvärt dåligt med motionen de senaste veckorna. Mycket beror på att jag har haft fullt upp med image68flytten till huset. Det har liksom inte blivit någon tid över till mina promenader. Men det ska bli ordning och reda på det snart!

I tisdags förra veckan var jag och vägde mig och jag var helt inställd på mitt första bakslag. Men inte, hade faktiskt till och med tappat 0,3kg. (Jag vet, ynka lite, men med tanke på hur de senaste veckorna sett ut så är jag överlycklig.) Jag börjar nu närma mig de magiska 10 kg.
Har nu gått ner 9,8kg.
Och mer ska det bli, lita på det!

Kramiz på er allihop

vecka 11

image65

Sammanlagt denna vecka: 48032 = 3,4 mil

vecka 10

Ändrar till det lite här och skapar en ny kategori, nämligen veckans steg. Det för att det ska bli lättare att följa och för att inte motionsinläggen ska bli så långa.

image64

Sammanlagt denna vecka: 43235 = 3 mil

uppdateringarna här suger!

Ja, jag vet, jag är urkass på att uppdatera. men jag vill ju bara skriva när något händer. Som ni vet så har vi flyttat och det har varit mer eller mindra kaos. Ingen ordning på mina points eller på motionen. Ska ta nya tag nu när vi börjar få ordning på tillvaron igen. Saknar mina promenader, speciellt tillsammans med Nella och Lotta. Måste komma igång igen snart.

Ska ev. gå och väga mig imorgon. Det är ett par veckor sedan sist och det är lika bra att ta tjuren vid hornen.

Jag återkommer snart, hoppas jag. Ha det så gött så länge
Kramiz

RSS 2.0