"Tjejtrampen"

Varje år, about 10 år tillbaka har det anordnats en välomtalad cykelfest i Horda. Arrangör är den mytomspunna herrklubben "Verksamheten". Deltagarantalet har sakta men säkert ökat, och förra året var det ca 130 glada cyklister som trampade runt skogarna i Horda med omnejd. Tyvärr har det ju blivit så att arrangörerna själva aldrig kunnat vara med på själva cyklingen, eftersom de haft stationer runt banan med diverse lekar och bus. Därför bestämdes det att årets cykling bara skulle vara för medlemmarna i "Versamheten" och deras respektive.

Startskottet gick på Munkavallen. Solen strålade, dagen till ära, från en nästan klarblå himmel och temperaturen var ypperligt behaglig. Efter traditionsenlig lagindelning utdelades det "cykelhjälmar" à là blöjmode. Sportdrycken var rejält påfylld (det behövs vätska under resans gång) och det glada humöret var på topp när vi satte av utför backarna med vinnarinstinkt som hette duga! Halvvägs serverades lunchbuffé vid strandkanten. Glada i hågen njöt vi av livet inmundigandes diverse läckerheter i goda vänners sällskap.

Väl i mål hade vi; försökt fånga vattenballonger med munnen i en vattenfylld balja, skjutit prick med luftpistol, haft skidstafett, transporterat ringar på en tråd i snårbuskarna och fiskat upp föremål med snöre och krok. Det röda laget gick segrande ur striden, och som segersång stämde de upp i den gamla danska slagdängan "vi é röde, vi é vite".

Senare på kvällen bjöds det på mat och underhållning. Allsången skorrade mellan väggarna in i klubbhuset dit vi tagit vår tillflykt från de enerverande och envisa myggen. Givmilda herrarna stod för drickat och detta ledde till en mycket uppsluppen stämning. En hel del tokigheter och andra incidenter inträffade, men dessa håller jag i den privata sfären.
Tack alla goa grabbar i "Verksamheten" för en mycket lyckad fest!

                             
"lag blå"                    laddning inför starten     "jedrans, vad det var svårt!     relaxing

                             
"lunchtime"                   samarbetsövning             kuligare kan man inte ha

Gör mig glad med en kommentar

Postat av: Schvesster Mässter

Ja, vad skönt att ni hade kul och förhoppningsvis så har jag inte förstört din son med vaggvisor jag inte kan orden till (hittade på egna - tur att han inte fattar allt än... hihi)! Hoppas på en cykelfest för oss vanliga dödliga nästa år. Vi kan inte vara utan ett år till!! Säg till dem det! Man längtar ju till nästa gång redan dagen efter...
Kramellikram!

2007-08-05 @ 18:51:19
URL: http://Catjalainen.blogg.se
Postat av: sanna

verkar som ni hade en kul cykelfest!! snygga hjälmar måste jag säga! kramiz..

2007-08-05 @ 20:00:24
Postat av: Johanna

Såg ju livat ut...hoppas du inte är allt för dålig idag =) Kram

2007-08-05 @ 21:40:09
URL: http://radhusidyll.blogg.se

Säg något är du snäll:

Du heter:
stammis?

Din e-postadress: (bara jag som ser)

Var kan jag hitta dig?

Vad säger du?

Trackback
RSS 2.0